Ahol az idézet álommá az álom pedig valósággá válik!

"Ez nem a Walt Disney, hanem az élet, kérem szépen ezt nem álmodni, hanem élni kell!"

 

29.A barátság olyan mint a gyertyák: van ami gyorsan kialszik, egyetlen kis széllökéstől, van olyan, ami egy darabig ég, de aztán a lángja elillan.. és van, ami örökké tart, és megvilágít mindent.
 
28.Ha minden egyes alkalommal, mikor megnevetettél, lehoztam volna egy csillagot, akkor most az egész égbolt a tenyeremben lenne.
 
27.A barátság olyan dolog amit nem a suliban tanulsz… viszont ha nem ismered (és érted) meg a barátság szó jelentését, akkor igazából nem tanultál semmit az életben.
 
26.Barát az aki egy rettenetes napból is tökéleteset tud varázsolni.

25-   Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?
- Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.

 
24.A legfőbb kincs nem az arany vagy az ékszer, nem is a műkincs. Sosem birtokolhatod azt, ami bent a szívedben nincs. A földi javak bizony mulandók, és idővel mind eltűnnek. Ám az igaz, hű barátságok soha, soha meg nem szűnnek.
 
23.Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
 
22.Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része.
- Melyik az a rész?
- Az, amikor te meg én mi leszünk.
 
21.Neked csak az számít, hogy Én. Én. Én.
Tudod mit? Most én jövök. Úgyhogy fogd be, és
figyelj rám! Undok vagy velem, sértegetsz, és
lefitymálod, bármit is teszek, és mindig leszúrsz
engem, vagy kiszúrsz velem.
- Tényleg? Hogyha ilyen rossz vagyok hozzád,
akkor miért jössz mindig vissza?
- Mert ilyen egy barát, hogy mindig mindent
megbocsát.
 
20.A válltömés jön és megy, de a barátság örökre szól, mert ha még nem is tudod, merre tartasz, segít a tudat, hogy nem egyedül mész oda. Senki sem tudhat mindent, és néha a legjobb, amit tehetünk, ha bocsánatot kérünk, és hátrahagyjuk a múltat. Máskor pedig a jövőbe kell tekintenünk, és habár azt hisszük, már mindent láttunk, az élet még tartogat meglepetéseket, és még mindig meg tudjuk lepni saját magunkat is.
 
19.Gyorsan találunk olyan barátokat, akik segítenek nekünk. De csak lassan érdemeljük ki azokat, akik a segítségünket kérik.
 
18.Létezem, mert vannak barátaim. Azért maradtam felszínen, mert ők az utamba kerültek. Megtanítottak arra, hogy magamból a legjobbat adjam, még akkor is, ha az életem néhány pillanatában nem bizonyultam jó tanulónak. De azt hiszem, hogy sikerült elsajátítanom valamit abból, amit úgy hívnak, hogy nagylelkűség.
 
17.A jó barátok egy megaláztatás után kerülik egymást. A legjobb barátok úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna.
 
16.A barátság aranyfonál, ami könnyen elszakad. Össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad.
 
15.Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa. És figyel rád, mert fontos számára a te sorsod. Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz. Nem tudtok egymásnak hazudni. Túl közel van. Mintha magaddal beszélnél.
 
14.A jó barátok mindig egymás mellett állnak, történjen bármi. Amikor azt mondják, "örökké", úgy is értik.
 
13.Sok ember fog ki- és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben.
 
12.A legfontosabb dolog az életben nem a pénz, a társadalmi státusz, vagy az elismerés, hanem az az időszak, amikor a barátja vagy valakinek.
 
11.A barátság olyan, mint a gyertyák: van ami gyorsan kialszik, egyetlen kis széllökéstől, van olyan, ami egy darabig ég, de aztán a lángja elillan… és van, ami örökké tart, és megvilágít mindent.
 
10.Barát az aki egy rettenetes napból is tökéleteset tud varázsolni.
 
09.Igaz barátokat nehéz találni, még nehezebb elhagyni és lehetetlen elfelejteni őket.
 
08.Régi igazság, hogy a barátok elhagyják azt, akit a szerencse elhagy.
 
07.Barátok voltunk… Mert ő volt ő, s mert én voltam én.
 
06.A jó barát olyan valaki, akivel együtt semmi különösebbet nem tesz az ember, aztán rájön, hogy a „semmi különös” nagyon is különös. A jó barát mindent elmesél magáról neked. A jó barát olyan valaki, aki tényleg örül, ha győztél, és megdolgoztál a sikerért. Olyan valaki, aki előtt nem kell védekezned, és nem kell jó benyomást tenned rá. A jó barát ennek a sok csodálatos valakinek a megkapó egyvelege, akivel közös emlékeid lesznek majd, akinek adsz, és akitől kapsz- ő a „most és mindörökké barát”.
Amikor minden rossz és az ég teljesen szürke, és az összes csoki elfogyott, az egyetlen vigasztaló gondolat, hogy van egy olyan barátom, mint te.
 
05.Minden bolond talál egy még nagyobb bolondot, aki őt értékelni tudja.
 
04.A barátok ugyan olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látod őket, de tudod, hogy mindig veled vannak.
 
03.A legjobb barát az, aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon, és tudja, hogy valami baj van.
 
02.A barát az esőben egy esernyőt nyújt neked… egy igaz barát azonban elvenné a tiédet és az üvöltené: Fuss, te buta… fuss!
 
01.A legjobb barátaid azok, akik meg értenek akkor is, ha nem mondasz semmit, akik még egy órát is várnak mikor te annyit mondtál, ’várj egy percet’ és azok, akik melletted maradnak mikor azt mondod: hagyjatok egyedül…


 

Újra indult! Jelentkezni a Chatben! :)

 

Idézetek, versek

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 


LOW ROAR - BLOG - EZ NEM REKLÁM, EZ NEM MARKETING. AZ ÉLET NEM PACSIZ, AZ ÉLET BEINT. LOW ROAR - BLOG - LOW ROAR - BLOG    *****    KEIRA KNIGHTLEY - KEIRA KNIGHTLEY- AZ EGYETLEN MAGYAR RAJONGÓI OLDAL - KEIRA KNIGHTLEY - KEIRA KNIGHTLEY - KEIRA - KATT    *****    Szeretne utazni, de nincs pénze? Utazzon részletre.    *****    Szereted a The Originals sorozatot és még nyernél is, nincs más dolgod mint legyél te a 30.000 ember és tiéd a 30 kredit    *****    Néha a szerelem többet ér, mint a mágia vagy hatalom. - ROSE HARBOR    *****    Van egy jó fényképed, videód, történeted kedvencedrõl, amit szívesen megosztanál másokkal is? Mire vársz még? Kattints!    *****    Versenyt indítottál portálodon de nincsenek jelentkezõk? Regisztrálj a Versenytáron küldd be és népszerûsítsd versenyed!    *****    *AIMEE TEEGARDEN *STAR-CROSSED *MO ELSÕ ÉS EGYETLEN AIMEE TEEGARDEN-NAL FOGLALKOZÓ LAPJA * ISMERD MEG A STAR-C. EMERY-ÉT    *****    LOST - avagy a POKOLI ÉDEN, vagy ELTÛNTEK - LOST    *****    Darren Criss és Jessica Szohr egy klipben! Még több friss hír a Glee - Sztárok leszünk! c. sorozat sztárjáról, itt!    *****    Szocpol 2014 - lakástámogatás másnéven szocpol feltételei, részletei 2014 !    *****    Saját történeteim várnak, ha benézel. Írj véleményt, mert érdekel. Hamarosan: Kritika részleg :) Kattolj rám is!    *****    Te ki volnál egy korrupt túlvilágon? Lélek, angyal? Lázadó, csaló? A döntés a te kezedben van. Csatlakozz a játékhoz!    *****    PortálSzépítés - Sam-Aemy.Weboldala.Net - PortálSzépítés - Sam-Aemy.Weboldala.Net -PortálSzépítés-Sam-Aemy.Weboldala.Net    *****    Húsvét vasárnap és hétfõn egy kis minijátékkal vár a G-Portál História! Nézz be, játssz, érezd jól magad, és nyerj! :)    *****    Ragadj papírt, és rajzolj! Megéri, hisz sok KREDITET nyerhetsz vele! Akár pálcika ember stílusú rajzzal is nevezhetsz!    *****    Újra megnyílt a G-Portál Versenytár! Várunk titeket egy megújult weboldallal, versenysorozattal és még ezer dologgal!    *****    Egy tizenéves webmániás srác blogja, akit már 7 évesen rabul ejtett a weboldalkészítés! Ismerd meg, szólj be neki stb.    *****    DOLGOZNI AKARÓ ÉS DOLGOZNI TUDÓ SZAKÁCSOT AZONNALI KEZDÉSSEL FELVESZÜNK! RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON! ÉTTEREM + PANZIÓ    *****    MINDEN MÉRTÉKBEN MANCHESTER UNITED! GYERE ÉS NÉZZ BE!